Individuel træning

Individuel træning er for dig der ønsker særligt fokus på, hvordan du kommer i gang med eller videre med din yoga eller mindfulness træning.

Træningen vil være en vekslen mellem forskellige øvelser og dialog omkring netop de udfordringer, du gerne vil arbejde med.

Målet er at skitsere en strategi, der kan styrke netop din yoga eller mindfulness træning.

Den individuelle træning tilpasses den enkelte og kan benyttes af alle fx som introduktion, sideløbende med et holdundervisning, i stedet for træning på hold eller som opfølgning og fordybelse.

Den individuelle træning foregår i Lejre med mindre andet er aftalt.

Kontakt mig for en 15 minutters gratis samtale pr. telefon, hvor du kan få afklaret om individuel træning er noget for dig.

Priser

Individuel træning

Individuelt træning, pris pr. session (1 time) kr. 900,-

Individuel træning, pris pr. session (1,5 time) kr. 1.300,- (spar kr. 50,-)

Startpakke 1 x 1,5 time + 2 x 1 time kun kr. 2.600,- (spar kr. 550)

Ved længere forløb spørg efter pris.

Træningen kan indeholde yoga eller mindfulness, en kombination af disse samt coaching. Virksomheder tillægges moms.

Mindfulness/MBSR individuelt forløb

Et helt forløb (tilpasset MBSR*) inkl. lydfiler og kursusmanual, 8 x 75 min. kr. 7.580,-

*det anerkendte og forskningsbaserede Mindfulness Baseret Stress Reduktion kursus

Mulighed for betaling i 3 rater. Virksomheder tillægges moms.

For dig, der ikke ønsker holdundervisning, men et personlig tilpasset forløb.

15 minutters gratis samtale
– ring til Lene: 61 28 28 04

Kontakt mig for en 15 minutters gratis samtale pr. telefon, hvor du kan få afklaret om individuel træning er noget for dig

Kontakt mig

Lene – din personlige træner

Lene Bang-Jensen er cand. pæd., certificeret yogalærer samt mindfulness- og MBSR-instruktør.

Lene har stor erfaring med coaching og undervisning, og lægger vægt på at hjælpe dig videre med din træning på en måde, der sikrer, at du faktisk får det gjort og endda med glæde.

Individuel træning kan bl.a. være

  • dit eget personlige program, så du kan træne derhjemme
  • specifikke redskaber til at håndtere netop dine udfordringer
  • træning på stedet sammen med Lene
  • individuelt forløb istedet for holdundervisning
  • sparring omkring din træning

Træningen kan indeholde yoga eller mindfulness, en kombination af disse samt coaching. Kontakt mig og find ud af, om vi er et godt match.

Kontakt mig

Hvad siger tidligere kursister?

Lene is a master at mindful meditation! I’ve tried meditation through other meditation coaches, but never been able to effectively master it. In just one session, Lene was able to open me up to the world of mindful meditation in a profound and effective way that I will be able to apply to improve my life both personally and professionally. I can’t wait to dig in deeper with Lene. Her easy manner and soothing voice combined with her expertise earned my trust right away and guided me to a space of calm and balance quickly and deeply. If you’re looking to find peace and regain control over your life, I highly recommend Lene!

Cindy Watson
Kære Lene

Sidst vi sås besluttede jeg, at det skulle være lavpunktet (der var ingen grund til at gå længere, udbrændt, mini blackout og problemer med korttidshukommelsen var nok). Siden har jeg drejet på mange små parametre, blandt andet forsøger jeg at nå to meditationer alle hverdage, og er et helt andet sted.

I går havde jeg så en ret stresset dag, hvorefter jeg skulle skynde mig hjem for at nå sport med familien og helst også nå nogle små ærinder inden. Indtil jeg gik fra min telefon i toget.. Man kan diskutere om min krop huskede mig på at slappe af, eller om jeg glemte den eller om korttidshukommelsen er røget igen og jeg er på vej et dårligt sted hen. Det er for så vidt lige meget, min krop huskede det som en farlig situation uanset jeg måske bare havde glemt telefonen fordi opladere i ic4 er nede mellem sæderne.

Men her var det jo så heldigt at jeg lige vidste hvad der skulle til. For efter telefonen og jeg blev genforenet og mine ærinder løst var det hjem på gulvet og lave et restitutionsflow på yogamåtten efterfulgt af en bodyscan, også var jeg landet tilbage i kroppen igen. Skønt 🙂 havde endda overskud til næsten at være klar med maden, da familien kom hjem fra træning, så vi kunne have en hyggelig rolig aften sammen.
Så tusinde tak for dig!
Lotte Frederiksen