Foredrag og kursusforløb henvendt til virksomheder

Under foredraget ‘Mindfulness er styrketræning for hjernen’, der er henvendt til virksomheder, lærer du og dine medarbejdere/kolleger, hvordan I kan bruge mindfulness som redskab til at skabe en bedre hverdag og et bedre arbejdsmiljø for alle.

Mindfulness handler om at være bevidst tilstede i nuet, og foredraget ‘Mindfulness er styrketræning for hjernen’ henvender sig således til alle, der ønsker mere fokus, ro og overblik i deres arbejdsliv.

Foredragsholder er Cand. pæd. Lene Bang-Jensen, der er mindfulness-, yoga- og MBSR*-instruktør og har en baggrund indenfor ledelse og undervisning.

Undervejs fortæller jeg om, hvad mindfulness egentlig er, hvorfor det er godt at praktisere mindfulness i sit arbejdsliv, samt hvordan lige netop DU og dine kollegaer kan få udbytte af mindfulness i jeres hverdag.

Invitér dine kollegaer med til mindfulness foredrag, og få værktøjer til at skabe overblik og prioritere bedre i hverdagen.

Undersøgelser viser, at mindfulness kan have en positiv effekt på arbejdsmiljøet og stressniveauet i en virksomhed. En investering i et mindfulness foredrag og kursusforløb fra aboutnow er altså en investering i dine medarbejderes sundhed og trivsel og dermed en investering i din virksomheds fremtid.

Mindfulness foredrag – reducering af stress og forbedring af trivsel

Selvom mindfulness har sine rødder i buddhismen og i nogles øjne vækker associationer til noget lidt mystisk og overtroisk, er der faktisk ikke noget hokuspokus ved mindfulness. Mindfulness er derimod en forskningsbaseret og veldokumenteret håndteringsstrategi med beviselige gavnlige effekter på blandt andet stress, søvnbesvær og en række andre problemstillinger, som et moderne arbejdsliv kan føre med sig.

Mit mindfulness foredrag for virksomheder tager udgangspunkt i et forskningsbaseret perspektiv på mindfulness og beskæftiger sig med de udfordringer og forventninger, som mange oplever i deres daglige arbejdsliv – men teknikkerne kan også sagtens overføres til privatlivet. Foredraget sætter nemlig fokus på håndgribelige teknikker, som du og dine kollegaer kan bruge til at reducere stress og forbedre trivslen – både på arbejdspladsen og i resten af dagligdagen, så der kommer balance i tingene.

Hvad kan mindfulness gøre for dig og dine kollegaer?

I en travl hverdag kan forventningerne og dermed presset nemt hobe sig op. Vi skal være fleksible, vi skal kunne holde mange bolde i luften, og vi skal være omstillingsparate. Det stiller store krav til den enkelte medarbejder, og du oplever måske også, at du eller dine kolleger nogle gange glemmer sig selv i bestræbelsen på at leve op til disse forventninger.

Det er blandt andet den problemstilling, mit mindfulness foredrag fokuserer på. Foredraget besvarer desuden spørgsmål om, hvorfor det er godt at træne mindfulness, og hvordan du selv kan træne mindfulness i din hverdag. Undervejs laver vi øvelser, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og diskutere mindfulness som redskab til at håndtere stress og mistrivsel.

3 dages intensivt kursusophold på Fyn

Er det svært at finde tid til at sætte sig ind i mindfulness i hverdagen?
Så er et 3 dages intensivt mindfulnessforløb løsningen.

Rigtige mange kursister har haft stor glæde af 3 dage med fuld fokus på mindfulness-træningen, så de får mindfulness og de forskellige håndteringsstrategier integreret på en måde, der sikrer at de bliver brugt fremover.

En tidligere kursist skriver i sin evaluering:
“Et kursus som er autentisk, oprigtigt. Ingen ‘smarte’ gimmicks.
Du får værktøjerne – Lene kan ikke gøre arbejdet for dig – du skal selv gøre arbejdet.
Træne, træne og træne, så du får lavet de nye spor i hjernen.
Allerede efter 3 dage på kursus, kan jeg mærke fremskridt.”
Søren Østergaard
Foredrag ‘Mindfulness er styrketræning for hjernen’

Jeg kommer ud til din virksomhed, og det eneste jeg behøver er et lærred, en projektor, stole til alle samt plads til bevægelse, så du og dine kollegaerne kan få lov til at prøve et par af øvelserne af i praksis.

Kontakt mig for mere information eller for et tilbud på mit mindfulness foredrag “Mindfulness er styrketræning for hjernen”.
3 dages intensivt mindfulness kursusophold

Du kan læse mere om mindfulness kurset på Fyn her https://aboutnow.dk/3-dages-kursus-dk/

Kursusopholdet er en oplagt gave til fx et jubilæum eller anden fejring. Gavekort udstedes.

Kursusopholdet kan også være en hjælpende hånd til en kollega, der oplever for meget pres i hverdagen, hvor I gerne vil undgå en sygemelding.
Eller til en kollega, der har været ramt af stress og hvor I vil sikre at vedkommende har redskaber til at komme tilbage i arbejde på en hensigtsmæssig måde.

Kontakt mig gerne for yderligere information.

Kursusforløb skræddersyet til din virksomhed
– ring til Lene: 61 28 28 04

Kontakt mig for en snak om, hvordan mindfulness træning kan gøre en forskel i din virksomhed.
Måske skal vi skræddersy et forløb, der passer netop til jeres rammer og behov?

* MBSR Mindfulness Based Stress Reduction er et anerkendt og forskningsbaseret program udviklet af læge phD Jon Kabat-Zinn fra University of Massachusetts

Kontakt mig

Referencer