Om aboutnow

Om aboutnow og mig

Jeg er Lektor, cand.pæd. og har arbejdet som henholdsvis underviser og leder i mange år.
Og det gør jeg stadig.
Samtidig er jeg nået dertil i livet, hvor jeg ikke vil nøjes, men vil nyde livet optimalt.
Det betyder ikke, at jeg ligger på sofaen, men at jeg vil have tid til at beskæftige mig med det, jeg synes er vigtigt og som giver mening i en større sammenhæng.

Mit møde med Mindfulness
Det startede efter et biluheld for flere år siden, hvor min krop reagerede med stress symptomer, og jeg blev sygemeldt. Det var vigtigt for mig at gøre noget aktivt for at komme på benene igen, og efter et godt råd fra en psykolog, der arbejder med stressramte mennesker, undersøgte jeg, hvad Mindfulness kunne bidrage med.

Mindfulness er forskningsbaseret
Jeg ledte efter noget, der talte til mit rationelle jeg, noget der var forskningsbaseret og byggede på empiriske undersøgelser. Altså noget der var anerkendt, som mange mennesker havde fået udbytte af, og som ikke krævede en speciel indsigt eller overbevisning. Og det fandt jeg i Mindfulness.

Mindfulness og MBSR instruktør
Jeg tog først en Mindfulness instruktør uddannelse hos Dansk Mindfulness Akademi.
Det gav mig lyst til at fordybe mig endnu mere, og efterfølgende tog jeg en MBSR Mindful Based Stress Reduction instruktør uddannelse. (1 1/2 år), der er den længste og mest grundige uddannelse indenfor Mindfulness/MBSR.
Sammen med mine undervisnings- og ledelseskompetencer betyder det, at jeg er klædt rigtig godt på som Mindfulness- og MBSRinstruktør.

Jeg vil gerne vise
Mindfulness er oppe i tiden og bliver brugt i mange forskellige sammenhænge.
Jeg vil gerne vise, at Mindfulness i sin oprindelig form, der er udviklet af Ph.D. Jon Kabat-Zinn fra University of Massachusetts, er ikke-religøst, bygger på forskning og empiriske undersøgelser og har rigtig meget at tilbyde, uanset om du har stress, smerter eller bare vil have det bedste ud af dit hverdags- og arbejdsliv.
Derudover er det vigtigt for mig at vise, at Mindfulness er seriøst og vigtigt, men derfor behøver det ikke at være kedeligt. Der er altid plads til smil, når jeg underviser.

Du kan læse mere om Mindfulness og MBSR her https://aboutnow.dk/mindfulness-og-mbsr/

aboutnow
At Mindfulness giver god mening og kan gøre en stor forskel for kvaliteten af vores privatliv og arbejdsliv, vil jeg gerne formidle til andre. Derfor har jeg startet aboutnow.

Jeg tilbyder oplæg til virksomheder, MBSR kurser, introduktionsaftner samt Mindfulness kurser i Island og på Bali.

Med mine kurser i Island og på Bali vil jeg gerne skabe de optimale rammer for intensiv Mindfulness træning i helt specielle omgivelser der bidrager positivt til Mindfulness træningen på hver sin helt unikke måde.

You can’t stop the waves but you can learn to surf. Jon Kabat-Zinn

Skriv en anmeldelse her
Aboutnow
5.0
Based on 3 reviews
powered by Google
Annette Hessner Nielsen
Annette Hessner Nielsen
08:11 24 Aug 20
Jeg har i 10 år dyrket Iyengar yoga og kun snuset lidt til Yin-yoga og egentligt altid tænkt, at det var for stille... til mig. Men efter et par omgange sammen med Lene opdagede jeg, at de gode, rolige og dybe stræk kan noget andet, som også er super godt for mig. Jeg har desværre bare ikke mulighed for at komme på de fysiske hold. Så kom Corona og jeg fik mulighed for at lave Yin-yoga med Lenes online kursus. Nu er jeg afhængig :-). Jeg kan gøre det lige når det passer mig bedst og når jeg trænger. Det kræver ikke en masse energi, da det er roligt og det er de dybe lange stræk, det handler om. Jeg jonglerer mellem de forskellige videoer og laver en video 2-3 gange om ugen. Er jeg helt færdig energi-mæssigt inden, så liver jeg op og har ny energi bagefter. Plus en dejlig ro i kroppen. Når jeg har løbetrænet om morgenen, så laver jeg gerne en video senere på dagen - det er nemlig også super udstrækning for en løbe-belastet krop i 50+ alderen 🙂 Lene er rigtig god som instruktør - øvelserne bliver roligt og enkelt forklaret, og jeg synes roen emmer fra Lene og ud af videoerne. Er der alternative øvelser, bliver de også præsenteret. Alt i alt kan jeg kun give de bedste anbefalinger af Lene og YogaMind Online Kursus 🙂læs mere
Helle Rindal
Helle Rindal
10:52 11 Sep 19
Lene er super professionel, inspirerende og udvikler hele tiden sig selv, så hun forbliver super relevant og skarp for... sine kunder. Lene er en formidabel underviser og formidler - og hun brænder for sit budskab i YogaMind, og for at hjælpe mennesker til et bedre liv.læs mere
Se alle anmeldelser