Som instruktør i yoga & mindfulness ønsker jeg at tilbyde andre mennesker de optimale rammer for fordybelse og træning, og jeg tilbyder derfor yoga & mindfulness retreats i naturskønne og harmoniske omgivelser på Bali og i Island.

Men hvad får du egentligt ud af at hoppe på en flyver for at tage på et yoga & mindfulness retreat? Det kan du læse mere om i dette indlæg, hvor jeg forklarer lidt om nogle af de mange fordele ved at træne mindfulness og yoga i nye omgivelser.

Kom i kontakt med nuet

I en travl og krævende hverdag, der byder på faste rutiner og pligter, kan vi nemt komme til at slå hjernen på autopilot og glemme nuet og de omgivelser og mennesker, der passerer i forbifarten. Ofte sker der  også det, at vi glemmer at give os selv tid til for alvor at trække vejret og mærke os selv og hinanden.

Under et yoga & mindfulness retreat lærer du at mestre en række teknikker, der sætter dig i stand til at mærke nuet og dine omgivelser. Og ved at komme fysisk langt væk fra de faste rutiner i dagligdagen hjemme i Danmark får du et endnu bedre grundlag for at blive opmærksomhed på det, der foregår lige nu.
Der er masser af fantastisk natur og oplevelser for alle sanser.

Find fornyet smidighed, fokus og nærvær på et yoga & mindfulness retreat

Nogle gange skal man langt væk for at komme tættere på de mennesker, der står en nærmest. Og da mindfulness netop har til hensigt at vække dig til det liv, du lever lige nu, vil du også blive bedre til at mærke de mennesker, du omgås med i din hverdag – til gavn for dit velvære og din familie, venner og kolleger.
Blid yoga giver dig mulighed for at lande og få ro på – også i kroppen. Tempoet er langsomt og meditativt, hvor alle kan være med og få fornøjelse af øget smidighed og velvære.

Oplev yoga & mindfulness på egen krop

Hvis du vil høre mere om fordelene ved at tage på et yoga & mindfulness retreat, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til mig. Ønsker du at opleve fordelene ved mindfulness på egen krop under mere hjemmevante himmelstrøg, tilbyder jeg også intensivt mindfulness-kursus ophold i landlig idyl på Fyn.