Har du brug for at stoppe op, trække vejret og tage en pause fra tankemylderet? Så forkæl dig selv med en af aboutnows yoga & mindfulness rejser. Her træner vi afspænding, blid yoga og mindful meditation, og du lærer at slå autopiloten fra og være til stede i nuet.

Hvad er mindfulness?

Jeg hedder Lene Bang-Jensen, og jeg er grundlæggeren af aboutnow, hvor jeg tilbyder foredrag om mindfulness samt rejser og ophold med fokus på yoga og mindfulness-træning.

Mindfulness var i sin tid et afgørende redskab til at afhjælpe de stress-symptomer, jeg oplevede efter et biluheld, og i dag hjælper jeg andre mennesker til opnå indsigt i, hvordan mindfulness kan skabe forbedret kvalitet i deres privatliv og arbejdsliv.

Min tilgang til mindfulness er ikke-religiøst og tager udgangspunkt i evidensbaseret forskning. Mindfulness har beviselig effekt på en række psykiske og fysiske symptomer og udfordringer.

Mærk nuet på en yoga & mindfulness rejse

Det kan være svært at give sig tid til at stoppe op og mærke nuet i en hektisk hverdag, der er domineret af kalendere, deadlines og skemalagte aktiviteter. I vores moderne samfund har vi altid fokus på fremtiden og fortiden – hvad skal jeg gøre, og hvad burde jeg have gjort? Derfor er vi mindre gode til at være i nuet – og det går ud over vores daglige trivsel og velvære.

Mindfulness handler netop om at arbejde med opmærksomheden. Og man finder næppe bedre rammer for fuldt fokus og opmærksomhed på nuet end i tropiske omgivelser eller under nordlyset højt mod nord. Derfor arrangerer jeg yoga & mindfulness rejser til Bali og Island. Vi starter dagene med blid yoga og mindfulnesstræning, der øger smidighed, fokus og nærvær, og som ikke mindst hjælper dig med at holde tankemylderet i skak. Der er også tid til dig selv og til at nyde de skønne omgivelser.

Ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.