Har du svært ved at være til stede i nuet på grund af tankemylder? Eller er dine hverdage booket fra morgen til aften uden tid til at stoppe op og trække vejret?

På mit 3 dages mindfulness kursus på Fyn arbejder vi med forskellige redskaber, der gør dig i stand til at være nærværende lige nu og her, uden at du behøver at bekymre dig om hverken fortid, fremtid eller andre distraktioner, der fylder din hverdag med bekymringer.

Forskningsbaseret mindfulness kursus på Fyn

Slå autopiloten fra

På mit mindfulness kursus på Fyn arbejder vi bl.a. med elementer fra Mindfulness Based Stress Reduction – et program, der tager afsæt i videnskabeligt afprøvede metoder, og som er kendt for at afhjælpe stress, smerter og andre fysiske og psykiske udfordringer.

På kurset kombinerer vi afspændingsøvelser med fokuserende meditations- og vejrtrækningsøvelser og skånsomme yogaøvelser. Undervejs vil du få redskaber, der hjælper dig til at stoppe op, mærke nuet og være til stede sammen med de mennesker, du holder af. Du lærer altså at slå autopiloten fra og have fokus på det, der sker lige nu.

Vil du høre mere om mindfulness retreatet ved Odense er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.